Laine teki tärkeän maalin – Haula syötti kaksi

20.02.2023 07:39

Columbuksen kausi on tehty pienistä onnistumisista.©AOP

Columbus Blue Jacketsin Patrik Laine teki 2-2-tasoitusmaalin ottelussa Arizona Coyotesia vastaan ottelun kolmannessa erässä ylivoimalla. Ottelu ratkesi siten vasta jatkoajalla, kun Matias Maccelli syötti kiekon Barrett Haytonille, joka iski loppulukemiksi 3-2 (2-0,0-1,0-1,1-0).

Laineen maali  näkyy tästä.

Erik Haulalla oli kahden syöttöpinnan ilta, kun New Jersey Devils isännöi Winnipeg Jetsiä. Devils voitti kotonaan maalein 4-2 (1-2,0-0,3-0). Haula syötti ensin Fabian Zetterlundin 2-2-tasoitusmaalin kolmannen erän alussa ja sitten loppunumerot viimeistelevän 4-2-osuman, jonka veti tyhjään maaliin Dawson Mercer. Mercer teki ottelussa kaksi maalia.

Juuse Saros taiteili 31 torjuntaa Nashville Predatorsin maalilla, mutta Minnesota Wild vei pisteet lukemin 4-3 (0-0,2-1,2-2). Wildin Ryan Hartman yllätti Saroksen vain 21 sekuntia ennen varsinaisen peliajan päättymistä.