Laineella monen pinnan ilta

26.02.2023 06:48

Patrik Laine ja Jack Roslovic onnistuivat maalinteossa.©AOP

Columbus Blue Jackets otti harvinaisen voiton lauantaina, kun joukkue voitti kotonaan Edmonton Oilersin maalein 6-5 (1-0,3-4,2-1). Ottelun toisessa erässä tehtiin peräti seitsemän osumaa.

Patrik Laine teki tehopinnat 1+2. Hän viimeisteli toisen erän alussa joukkueensa 4-0 maalin. Sitä ennen hän syötti Boone Jennerin 2-0-ylivoimaosuman. Lisäksi hän auttoi kolmannen erän alussa Jack Roslovicia 5-4-johtomaalissa. Roslovic teki viiden minuutin erolla toisistaan kaksi maalia. Hän myös viimeisteli Columbuksen kuudennen osuman.

Oilersin tähti oli jälleen Connor MacDavid, joka viimeisteli tehot 2+2. Hän teki toisessa erässä myös alivoimamaalin. Oilersin Jesse Puljujärvi pelasi reilut seitsemän minuuttia ja teki jäällä yhden laukauksen.

”Nolo alku ottelulle ja nolo loppu”, MacDavid sanoi ottelun jälkeen.