TILANNEHUONE

Lambert hyökkää heti yhdessä Pelicans-tähden kanssa

18.01.2022 13:46

Lambert hyökkää heti yhdessä Pelicans-tähden kanssa

Brad Lambertin nuttu vaihtaa väriä tiistai-iltana, kun hän pelaa ensimmäisen Pelicans-ottelunsa.@AOP

Liiga

JYPin maanantaina taakseen jättänyt ja Lahteen siirtynyt nuori lupaus Brad Lambert,18, on merkitty heti tiistaille Pelicansin pelaavaan kokoonpanoon ottelussa Lukkoa vastaan. Lambert on Pelicans-kasvatti, mutta edustaa ottelussa pelatessaan Pelicansia ensimmäistä kertaa miesten tasolla.

Lambert hyökkää joukkueen kolmosketjun sentterinä laidoillaan Jiri Smejkal ja Niklas Nordgren kanssa. Smejkal on joukkueen tähti ja Liigan maalipörssin ykkösnimi tehoillaan 17+14.

Lambertille annetaan siis loistomahdollisuus onnistua heti alussa, mutta kyllä häneltä odotetaan myös paljon. Kaikki katseet NHL:ää myöten ovat kiinnittyneet häneen. Lambertille odotetaan korkeaa numeroa NHL-varaustilaisuudessa, mutta jos sitä halutaan, tarvitaan näyttöjä. The Hockey News oli heti bongannut Lambertin siirtymisen JYPistä Pelicansiin ja kaiken kehumisen ja pelaaja-analyysin keskellä, jutussa peräänkuulutettiin näyttöjä. Lehden juttu kuitenkin muistuttaa, että vaihtamalla maisemaa, homma voi parantua, kuten kävi Jukurien Aatu Rädylle.

Liiga: Pelicans – Lukko tiistaina kello 17.00.