Lampard tulisilla hiilillä – jälleen tappio

04.01.2023 07:50

Ei naurata. Frank Lampard ei ole saanut Evertonia lentoon.©AOP

Valioliiga

Evertonin manageri Frank Lampardin ympärillä paine sen kuin kasautuu. Everton hävisi Valioliigan ottelussa tiistaina Brightonille peräti 1-4 (0-1). Evertonin tilillä on nyt kuudesta viimeisestä ottelusta neljä tappiota ja kaksi tasapeliä.

”Olemme tässä sopassa yhdessä ja olemme kaikki pettyneitä. Me haluamme voittaa otteluita”, Lampard painotti Sky Sportsille ottelun jälkeen.

”Kolme maalia tuli kuuden minuutin sisään. Meillä tuli puolustuksessa virheitä. Ne ratkaisivat ottelun.”

”Ne kuusi minuuttia olivat ratkaisevat. Siinä tapahtui pelaajille henkilökohtaisia virheitä ja puolustukselle kollektiivisia virheitä”, manageri painotti.

Everton on tulessa jo pian uudestaan. Se kohtaa FA Cupin pelissä jo perjantaina Manchester Unitedin.