Lankinen vireessä – Maccelli iski maalin

26.02.2024 06:51

Nashville Predators voitti Anaheim Ducksin vierasjäällä maalein 4–2. Predators-maalia vahti Kevin Lankinen, joka teki 30 torjuntaa ja oli sunnuntai-illan ykköstähti. Voitto venytti Predatorsin voittoputkea viiteen otteluun.

New Jersey Devilsin veljekset Jack ja Luke Huges syöttivät yhdessä Tyler Toffolin tekemän ylivoimamaalin toisessa erässä, mutta maali jäi joukkueen ainoaksi Tampa Bay Lightningia vastaan. Vieras vei pisteet mennessään 4–1-voitolla ja Devilsin epätasainen kausi kai jatkoa.

Pittsburgh Penguinsin Valtteri Puustinen syötti yhdessä Jevgeni Malkinin kanssa Drew O’Connorin viimeistelemän 5–4-johtomaalin ottelussa Philadelphia Flyersia vastaan. Syöttöpinna on Puustisen kauden yhdeksäs. Columbuksesta torstaina Pittsburghiin siirtynyt Emil Bemstörm teki heti ensimmäisessä Pens-ottelussaan maalin. Hän onnistui 4–2-osumassa ylivoimalla toisessa erässä. Penguins voitti kotiottelunsa maali-iloittelussa luvuin 7–6.

Columbus Blue Jackets piti kotijäällään New York Rangersin aisoissa ja voitti lukemin 4–2. Elvis Merzlikins teki maalillaan peräti 38 torjuntaa. Columbuksella on viidestä viimeisestä ottelustaan kolme voittoa. Yllättävä tappio katkaisi Rangersin kymmenen matsin voittoputken.

Detroitin Patrick Kane ja Alex DeBrincat iskivät entistä seuraansa Chicago Blackhawksia vastaan molemmat tehot 1+1. Chicago taipui Detroitille lopulta juuri Kanen maalilla jatkoajalla maalein 3–2. Chicagon Connor Bedardille herui yksi syöttöpiste. Hawks on jälleen neljän tappion putkessa ja Detroit on viiden voittoputkessa.

Arizona Coyotesin Juuso Välimäki syötti Matias Maccellin tekemän 2–3-kavennusmaalin ottelussa Winnipeg Jetsiä vastaan. Osuma oli Maccellin kauden kymmenes. Väliemäelle syöttöpinna oli yhdeksäs. Katsojien vähenemisestä viime aikoina kärsinyt Jets, voitti ottelun kotonaan lopulta jatkoajalla 4–3. Ratkaisun iski Kyle Connor.