TILANNEHUONE

Lasch palaa Lahden Pelicansiin

02.06.2023 21:19

Lasch palaa Lahden Pelicansiin

Ryan Lasch hyökkää ensi kaudella taas Pelicans paidassa.©AOP

Liiga

Liigan Pelicans tiedottaa tehneensä kaksivuotisen sopimuksen amerikkalaishyökkääjä Ryan Laschin, 36, kanssa. Lasch palaa Lahteen muutaman vuoden tauon jälkeen. Hän pelasi viimeksi Pelicansissa kaudella 2020-21. Hän pelasi Lahdessa myös kaudella 2011-12.

Urallaan hän on pelannut runsaasti myös SHL:ää Ruotsissa. Lasch on pelannut Frölundan paidassa kolmeen otteeseen yhteensä seitsemän kautta. Växjössä hän on pelannut kahdella kaudella ja lisäksi hän on pelannut Sveitsissä Bernissä ja Zürichissä. Viime kaudella Frölundassa hän pelasi 41 ottelussa tehoin 5+19.

”Lahti on ollut minulle aina erityisen tärkeä paikka. Minulla on täältä mahtavia muistoja. En malta odottaa, että pääsen jälleen esiintymään turkoosin kotiyleisön eteen”, Lasch kertoo seuran haastattelussa.

”Tommin (Niemelä) kanssa käymäni keskustelu vakuutti minut siitä, että Pelicans jatkaa kehittymistä oikeaan suuntaan. Haluan ehdottomasti olla mukana edistämässä seuran tavoitteita omalla panoksellani. Odotan, että kamppailemme voitosta jokaisessa pelissä ja pystymme kirkastamaan viime kauden tuloksen pykälää paremmaksi.”