Lehkonen huippuvireessä – Coloradolle voitto

24.04.2024 08:23

Finaalisarja Colorado Avalanchen ja Winnipeg Jetsin välillä jatkui toisessa ottelussa kuumana ja tasaisena. Colorado voitti vierashallissa lopulta kuitenkin maalein 5–2 (0–1,4–1,1–0) ja ottelusarja on nyt tasan 1–1.

Colorado otti ottelun haltuun toisessa erässä, kun Miles Wood tasoitti ensin 1–1:een erän toisella minuutilla. Artturi Lehkonen jatkoi hyvässä puodotuspelivireessä tälläämällä ensin 2–2-tasoituksen ja auttamalla sitten Josh Mansonia 4–2-maalissa. Lisäksi hän laukoi ottelussa neljästi. Coloradolle osuivat myös Zach Parise ja kolmannessa erässä myös upean taiteilun tyhjään maaliin tehnyt Valeri Nitshushkin.

Jetsin osumat tekivät David Gustafsson 1–0 avauserässä ja Mark Scheifele 2–1 toisen erän puolivälin tuntumassa.

Mikko Rantanen hyökkäsi yli 21 minuuttia ja laukoi kahdesti. Joel Kiviranta pelasi yli 10 minuuttia ja laukoi kolmesti.

Ottelusarja muuttaa nyt Denveriin.

Myös Nashville Predators tasoitti ottelusarjansa Vancouver Canucksia vastaan voittamalla vieraissa 4–1 (1–0,2–1,1–0). Juuse Saros teki ottelussa 17 torjuntaa. Predatorsin tehokkain pelaaja oli Filip Forsberg tehoillaan 1+1.

Lehkonen taas vireessä – ja ohjaus suoraan ilmasta…