TILANNEHUONE

Lehkonen ja Rantanen yhdessä tehokkaina – Hintz syötteli

15.04.2022 07:49

Lehkonen ja Rantanen yhdessä tehokkaina – Hintz syötteli

Artturi Lehkonen onnistui ylivoimalla ottelussa Devilsiä vastaan.@AOP

NHL

Artturi Lehkonen valittiin ottelun ykköstähdeksi torstaina, kun Colorado voitti New Jersey Devilsin maalein 3-1. Colorado teki kaikki maalinsa ottelun toisessa erässä. Lehkonen oli mukana kahdessa. Hän syötti ensin Andre Burakovskyn 2-0-osuman yhdessä Valeri Nichushkinin kanssa ja heti perään hän iski ylivoimalla kiekon reppuun Cale Makarin ja Mikko Rantasen avustamana. Osuma on Lehkosen kauden 16:s ja toinen Coloradon paidassa. Syöttöpiste oli Rantasen 53:s. Voitto taas on NHL:ää johtavan Avalanchen 30:s kotona ja hakkaa tähänastisen seurahistorian.

”Mikko yritti maalia ja ripari siitä tuli käytännössä suoraan jalkoihini”, Lehkonen analysoi maaliaan ottelun lehdistölle jälkeenpäin. Katso maali tästä.

MUUTA: Tampa Bay Lightning voitti Anaheim Ducksin kotonaan 4-3 ja varmisti voitollaan pudotuspelipaikkansa. Dallasin Roope Hintz syötti kaksi osumaa Minnesotan voittaessa Starsin 3-2. Suomalaishyökkääjä on syöttänyt 32 osumaa tällä kaudella. Kevin Lankinen torjui 33 kiekkoa Chicagon voittaessa San Josen kotihallissaan 5-4. Buffalon Henri Jokiharju keräsi syöttöpisteen ottelussa St. Louis Bluesia vastaan. Detroit Red Wings voitti Carolinan Raleighissa maalein 3-0.