TILANNEHUONE

Lehkonen kantava voima – teki kaksi maalia

14.02.2024 06:48

NHL

Colorado Avalanchen Artturi Lehkonen teki ja syötti kaksi maalia ottelussa Washington Capitalsia vastaan. Samalla Avalanche katkaisi 6–3-voitollaan neljän ottelun tappioputkensa.

Lehkonen kakkossyötti aluksi ensimmäisen erän kolmannella peliminuutilla Ross Coltonin 1–0-osuman. Toisen erän puolivälin tuntumassa hän onnistui itse 3–2-osumassa, jota syöttivät Colton ja Bowen Byram. Toisen erän lopulla Lehkonen syötti Mikko Rantasen 4–2-ylivoimamaalin yhdessä Nathan MacKinnonin kanssa ja päätöserän viimeisellä minuutilla Lehkonen tyrkkäsi kiekon tyhjiin Rantasen ja MacKinnonin avaustuksella.

Coloradolle osuivat myös Devon Toews ja Miles Woods, joka laittoi kiekon tyhjiin viime hetkillä. Capsille osuivat Beck Malenstyn, Connor McMichael ja Alex Ovetshkin ylivoimalla.

Lehkonen on tehnyt loukkaantumispaluunsa jälkeen tehot 2+3. Koko kaudella pisteitä on kertynyt 5+8. Mikko Rantasen tehot ovat 29+40.

”Tietysti on aina kiva tehdä maaleja. Mielestäni teimme tänään kaikkineen hyvää työtä. Nyt vain pitää jatkaa samalla tavalla ja sitten niitä hyviä asioita alkaa tapahtua”, Lehkonen vakuutti toimittajille.

Washington on hävinnyt kaksi viimeistä otteluaan ja kymmenestä on vain kaksi voittoa.

Mies liekeissä….