TILANNEHUONE

Leicesterin Rodgers näkee valoa tunnelissa

01.10.2022 12:08

Leicesterin Rodgers näkee valoa tunnelissa

Brendan Rogers aloitti Leicesterissä 2019.©AOP

Valioliiga

Valioliigan Leicester Cityn manageri Brandan Rodgers puolustautuu kritiikkiä vastaan ja näkee itsensä yhä oikeana miehenä kääntämään joukkueen suunnan. Leicesterin tuloslista on surkea. Joukkue on hävinnyt kuusi ottelua ja pelannut yhden tasan. Rogersin, 49, potkuja on odotettu jo pitkään.

”Olen paras vaihtoehto kääntämään tämän. En ole puhunut omistajille, mutta he luottavat minuun ja odottavat, että käännän homman ympäri. Kun he eivät luota minuun, he kyllä kertovat siitä”, Rodgers muistuttaa BBC:n haastattelussa.

Rodgersilla on valmennuskokemusta vuodesta 2006. Hän on luotsannut muun muassa Celticiä, Liverpoolia, Swanseaa, Readingia ja Watfordia, sekä Chelsean akatemiaa. Möykkää hänen tekemisistään on ollut aiemminkin.

”Metelin äänekkyyttä oppii säätämään. Jos on hävinnyt kuusi seitsemästä ei tietenkään ole mikään kuukauden suosikki. Mutta ei pidä eristäytyä. Rakastan työtäni näiden pelaajien kanssa.”

Manageri näkee valoa mustassa tunnelissa.

”Kuten viime kaudella, täältä tullaan vielä. Alku on ollut vaikea, mutta näen pelaajieni tekevän paljon työtä ja se antaa minulle voimaa.”

Seuraavaksi Leicesterin mittaa maanantai-iltana kotikentällä Nottingham Forest. Kyseessä on häntäpään derby. Nottingham on liigassa yhden sijan Leicesteriä ylempänä. Sillä on tappioidensa seassa myös yksi voitto.