Leijonille huikea voitto Kanadasta EHT-ottelussa

18.12.2021 12:43

Markus Granlund onnistui maalinteossa.@AOP

Leijonat

Leijona-miehistö kohtasi Kanadan Moskovan EHL-turnauksen toisessa ottelussaan jo kello 10 lauantaina aamupäivällä. Suomi voitti ottelun maalein 4-1.

Kanada lähti otteluun selvästi  hieman aamu-unisena, sillä ensimmäistä erää vei Leijonat. Suomi teki ensimmäisen maalin jo puolen minuutin sisään, kun Jere Karjalainen onnistui sihtauksessaan. Neljän minuutin päästä luvut siirtyvät 2-0, kun ensimmäisen osuman syöttänyt Valtteri Kemiläinen ohitti Kanadan maalivahti Justin Poggen.

Toisessa erässä Kanada heräsi. Erän puolivälissä maalivahti Christian Heljanko oli voimaton, kun Landon Ferraro löi luvut 2-1:een. Kolmas erä oli taas Leijonien. Ensin Markus Granlund teki 3-1 -maalin ja sitten Markus Nenonen siirsi luvut vielä 4-1:een.

Sunnuntaina Suomi kohtaa vielä Venäjän kello 14.30.