TILANNEHUONE

Lewandowski ei missanut – uskomaton hattutemppu vei jatkoon

09.03.2022 06:43

Lewandowski ei missanut – uskomaton hattutemppu vei jatkoon

Robert Lewandowksi hoiteli ottelun alun osumat Salzburgia vastaan ja Thomas Müller iski lopussa.@AOP

Mestarien liiga

Bayern Münchenin Robert Lewandowski teki hattutempun Mestarien liigan ottelussa Salzburgia vastaan tiistaina. Lewandowskin maalit tulivat vieläpä ensimmäisen 23 minuutin peliajan sisään. Maalitykki iski kaksi kertaa rankkareilla ottelun 12. ja 21. minuuteilla ja se kolmas osuma tuli sitten 23. minuutilla. Rangaistuslaukaukset vihellettiin, koska Maximilian Wöber kaatoi puolalaisen sääntöjenvastaisesti kahdesti peräkkäin. Toinen varmistettiin vielä VARilta.

Salzburgilla ei ollut paljon sanottavaa ottelussa. Bayern voitti sen peräti maalein 7-1. Lewandowski on tehnyt kaudella kaikkineen nyt jo 42 osumaa. Lewandowskin hattutemppu sai nopeimmin tehdyn tempun statuksen Mestarien liigassa.

Ottelun toinen tehomies oli Bayernin Thomas Müller, joka iski joukkueensa viidennen ja kuudennen osuman 54. ja 83. minuutilla.

Ottelun muista maaleista vastasivat Münchenille Serge Gnabry 31. minuutilla, sekä Leroy Sané 85. minuutilla. Salzburgin osuman teki Maurits Kjaergaard ottelun 70. minuutilla.

Otteluparin ensimmäinen kohtaaminen oli tasaisempi, sillä se päättyi 1-1-tasatulokseen. Silloin Bayernin maalista vastasi vasta 90. minuutilla Kingsley Coman. Voitto tiistaina vei müncheniläiset kuitenkin kilpailussa jatkopaikalle.