TILANNEHUONE

Lewis Hamilton haluaa jatkaa F1-uraansa

27.10.2022 22:24

Lewis Hamilton haluaa jatkaa F1-uraansa

Kuluva kausi on ollut Lewis Hamiltonille vaikea.@AOP

Formula 1

Jo lokakuun alussa Mercedes-tallin päällikkö Toto Wolff toitotti, että talli tekee jatkosopimuksen kuljettajansa Lewis Hamiltonin, 37, kanssa. Nyt brittikuski vakuuttaa samaa. Hänen 40 miljoonan punnan sopimuksensa päättyy ensi kaudella.

”Teemme uuden sopimuksen. Istumme alas ja keskustelemme siitä parin seuraavan kuukauden kuluessa”, Hamilton toteaa lehdistötilaisuudessa ennen Meksikon GP-viikonlopun alkua.

Mercedes ei ole ollut parhaassa terässä tällä kaudella. Talli ei onnistunut auton kehitystyössään, eikä Hamilton ole voittanut tällä kaudella vielä yhtäkään GP:tä. Monet ovat ehtineet epäillä hänen ajomotivaatiotaan.

”Voisin lopettaa nyt ja minulla olisi paljon muita juttuja odottamassa, joiden kanssa voisin olla tosi kiireinen. Olen kuitenkin mukana pelkästään rakkaudesta tähän organisaatioon. Joten olette jumissa kanssani hetken pidempään.”

Hamilton täyttää tammikuussa 38 vuotta. Hän muistuttaa, että on ollut osa Mercedeksen organisaatiota jo 13 vuotiaasta lähtien ja haluaa nyt jatkaa uraansa yli neljänkympin.

”Mercedes Benz on perheeni. He ovat pitäneet puoliani kaikessa.”

”Haluan jatkaa kilpailemista. Rakastan mitä teen. Olen tehnyt tätä jo 30 vuotta, enkä tunne, että minun pitäisi lopettaa. Luulen, että ansaitsen edelleen palkkani täällä.”