TILANNEHUONE

Liigan Ilves teki monta pelaajasopimusta

03.05.2022 17:31

Liigan Ilves teki monta pelaajasopimusta

Marek Langhamer jatkaa Iveksessä ja saa seurakseen Jakub Málekin.@AOP

Liiga

Liigan Ilves on tehnyt tukun pelaaja sopimuksia. Joukkue hankki vahvuuteensa 20-vuotiaan tšekkimaalivahti Jakub Málekin lisäksi muun muassa puolustaja Peetro Seppälän ja hyökkääjä Aku Rädyn.

Málek torjuu Ilveksessä yhdessä Marek Langhamerin kanssa, jonka sopimus jatkuu vielä ensi kauden. Lisäksi Ilveksessä torjuu Vadim Žerenko. Málekin sopimus on 2+1 -muotoinen. Vahti pelasi Tšekin toisella sarjatasolla VJK Vsetínissä, joka oli tällä kaudella hopealla.

Ko0Koon kasvatti Peetro Seppälä, 21, teki joukkueessa 57 runkosarjaottelussa tehopisteet 8+21=29 ja syötti 15 playoff-ottelussa kahdeksan maalia. Ilveksessä nähdään, että kyseessä on Liigan mittapuulla huippupakki, jolla on jo A-maajoukkuekokemustakin. Seppälän sopimus on kaksivuotinen.

20-vuotias Aku Räty siirtyy Ilvekseen Kärpistä. Rädyn sopimus on kaksivuotinen. Hän pelasi syksyllä 2019 ensimmäiset Liiga- ja CHL-ottelunsa Kärppä-paidassa ja teki päättyneellä kaudella 56 runkosarjaottelussa tehopisteet 11+11=22 ja seitsemässä playoffs-ottelussa 1+1=2.

Lisäksi Ilves kiinnitti puolustaja Otto Latvalan sekä hyökkääjät Miro Ruokosen, Tommi Tikan ja Samu Baun.