TILANNEHUONE

Liigan KooKoo käyttää Malik-optionsa

26.04.2022 16:05

Liigan KooKoo käyttää Malik-optionsa

Nick Malik

Liiga

Sunnuntaina jääkiekon Liigan pronssipelin Ilvekselle hävinnyt KooKoo rakentaa vauhdilla ensi kauden joukkuettaan. KooKoo on tehnyt pelaajasopimuksia ensi kaudelle. Seura käyttää optionsa maalivahti Nick Malikin, 20, sopimuksesta. Malik torui itsensä KooKoo-kannattajien sydämiin tänä keväänä.

Lisäksi optiot käytetään puolustaja Riku Tuomolan, puolustaja Saku Vesterisen, hyökkääjä Teemu Rautiaisen ja hyökkääjä Jesse Nurmen osalta. Jatkosopimukset on tehty hyökkääjien Teemu Engbergin, Samuli Ratisen, Kasperi Ojantakasen ja Joose Antosen kanssa.

”Semifinaalijoukkueen runko on säilymässä mukavasti yhdessä ja Joose Antosen jatkosopimus ja Nick Malikin optiovuoden voimaanastuminen on isoja juttuja”, KooKoon urheilujohtaja Jarno Kultanen kommentoi seuratiedotteessa.

”Nick ryösti loppukaudeksi maalin itselleen ja hänellä on varmasti vielä ulosmitattavaa ja parhaat pelit edessäpäin. Joose oli selvästi tehokkain ylivoimapelaajamme runkosarjassa, joten hänen ympärilleen on hyvä jatkossa lähteä rakentamaan tehokkaampaa tekemistä. Myös Jesse Nurmen kehitystä on varmasti mielenkiiintoista seurata ensi kaudella.”

Ensi kautta koskevat sopimukset KooKoolla oli jo maalivahti Oskari Setäsen, puolustajien Juho Rautasen, Eero Teräväisen, Kalle Loposen ja Oskari Mannisen kanssa ja hyökkääjistä Heikki Liedeksen, Leevi Aaltosen, Toni Suurosen ja Terry Andin kanssa.