Lindell hääri tähtenä Dallasin voitossa

13.11.2022 22:50

Dallasin Esa Lindellillä oli tehokas ilta ottelussa Flyersia vastaan.©AOP

Formula 1

Esa Lindell keräsi tehopisteet 2+1, kun Dallas Stars voitti Philadelphia Flyersin Phillyssä sunnuntaina maalein 5-1.

Ottelun ykköstähdeksi valittu Lindell oli mukana syöttämässä joukkueensa ensimmäistä osumaa vain kahden ja puolen minuutin pelin jälkeen. Matej Blumel onnistui Tyler Seguinin ja Lindellin syötöistä. Ensimmäisen erän lopulla Lindell täräytti maalin itse, kun Jason Robertson ja Joe Pavelski tarjoilivat kiekon sopivasti hollille.

Toisessa erässä onnistui ensin Philadelphian Travis Konecny 1-2-kavennuksessa, kun erää oli pelattu alle minuutti. Erän puolivälissä Miro Heiskanen auttoi Jamie Bennin kanssa Pavelskia Dallasin 3-1-ylivoimaosumassa.

Kolmannen erän ensimmäisellä minuutilla Dallas onnistui alivoimalla. Ty Dellandrea ja Lindell syöttivät Luke Glendeningin kauden toisen maalin. Erän puolivälissä Pavelski, Roope Hintz ja Robertson taiteilivat vielä hienon ylivoimaosuman. Maalin teki Robertson ja se oli hänen kuluvan kauden kymmenes maalinsa.

Hintzin pisteputki on nyt kahdeksan ottelun pituinen. Suomalaishyökkääjä on tehnyt tehot 6+13 tällä kaudella.