TILANNEHUONE

Liverpool floppaa – Klopp ja Salah kinastelivat

27.04.2024 17:59

Valioliiga

Liverpoolin mestaruushaaveet väljähtyivät merkittävästi, kun joukkue pelasi lauantaina 2–2-tasatulokseen West Hamin vieraana. Ottelussa manageri Jürgen Klopp ja tähtihyökkääjä Mohamed Salah kinastelivat, kun pelaaja oli menossa vaihdossa kentälle ottelun 79. minuutilla.

Ottelun jälkeen Klopp totesi lehdistölle haastattelussa, että hän kävi pukuhuonessaa puhumassa pelaajan kanssa ja hänen osaltaan asia on selvitetty. Klopp ei avannut riidan aihetta. Valmentaja oli ehkä enemmän harmissaan ottelun lopputuloksesta. Liverpoolin täytyy nyt toivoa, että sarjakärki Arsenal tai kakkonen City häviävät pelejä, jotta punanuttujen menestystoiveet pysyvät lennossa. Liverpoolilla on neljä ottelua kautta jäljellä.

”Olen pettynyt. Kaikki näkivät, että kentällä oli yksi joukkue, joka olisi kyennyt voittamaan ja se olimme me, sillä meillä oli mahdollisuuksia ja teimme paljon töitä”, Klopp kommentoi TNT:lle.

”Suurimmaksi osaksi pelasimme todella hyvin, mutta emme onnistuneet viimeisillä hetkillä. Niin se on ollut viimeisten neljän viikon aikana ja siksi he onnistuivat pelaamaan kanssamme tasatulokseen.”

Arsenal kohtaa sunnuntaina derbyssä Tottenhamin ja City vierailee Nottinghamin luona.