TILANNEHUONE

Liverpool putosi jatkosta – Benzema teki ainoan osuman

16.03.2023 06:21

Liverpool putosi jatkosta – Benzema teki ainoan osuman

Liverpool jäi Real Madridin jalkoihin Mestarien liigassa.©AOP

Mestarien liiga

Liverpoolin matka Mestarien liigassa päättyi tällä kaudella keskiviikkona Madridissa. Real Madrid voitti kotonaan 1-0 ja eteni puolivälieriin yhteismaalein 6-2. Näillä näkymin Liverpool ei ole mukana ensi kauden Mestarien liigassa. Se on Valioliigassa sijalla kuusi ja sen pelitulokset ailahtelevat kovasti.

Keskiviikko-illan ainoan osuman teki Realin Karim Benzema 78. minuutilla.

”Tulimme tänne painava reppu selässä. Eroa oli kolme maalia. Silloin tarvitaan erityinen esitys, mutta me emme nähneet sellaista tänä iltana. Ottelussa oli hetkensä ja ihan hyviä hetkiä, mutta Real Madrid kontrolloi koko matsia”, Liverpoolin manageri Jürgen Klopp totesi lehdistölle ottelun jälkeen.

Ali teki muutamaan uskomattoman torjunnan. Mutta jos näistä haluaa jatkoon, esityksen pitää olla loistava ja pelin voittaakseen upeaa. Madrid oli meitä parempi joukkue.”

Bernabeulla soi ottelun päätyttyä You neve walk alone.

”Se oli kaunis ele. On selvää, että isot seurat kunnioittavat toisiaan ja se, kuka päätti soittaa tämän, teki kauniin eleen.”

”En ole ottelun jälkeen vihainen. Olen vain pettynyt.”

Liverpool. We exit.

Päivän toisessa ottelussa Napolissa isäntäjoukkue voitti Frankfurtin maalein 3-0 ja vei otteluparin maalein 5-0. Napoli eteni ensimmäistä kertaa ikinä Mestarien liigan kahdeksan parhaan joukkoon.