Liverpool selvisi säikähdyksellä Villarrealin shokista

03.05.2022 23:51

Luis Diaz teki Liverpoolin 2-2-tasoituksen. @ AOP

Liverpool selvisi säikähdyksellä Villarrealin hurjasta ensimmäisestä puoliajasta Mestarien liigan välierien toisessa osaottelussa tiistaina.

Villareal lähti ajamaan Liverpoolin kahden maalin johtoasemaa ja iski sensaatiomaisesti kaksi maalia avausjaksolla. Ensin Boulaye Dia vei komean kuvion päätteeksi isäntäjoukkueen johtoon jo kolmen minuutin jälkeen 1-0-johtoon. Francis Coquelin puski Villarrealin toisen maalin 41. minuutilla maalin edestä.

Liverpool oli ensimmäisellä jaksolla vaikeuksissa Villarrealin aggressiivisen prässin ja vauhtipelin kanssa, mutta toisella jaksolla Jürgen Kloppin miehistö pisti ison vaihteen silmään ja karkasi 3-2-voittoon.

Maalinteon aloitti Fabinho 62. minuutilla. Luis Diaz tasoitti ottelun viittä minuuttia myöhemmin ja loppunumerot viimeisteli Sadio Mané. Fabinhon ja Diazin maalit menivät Villarrealin maalivahdin Gerónimo Rullin längistä varsin helposti sisälle. Myös kolmannessa maalissa Rulli seikkaili ulkona maalistaan ja Manélla oli helppo työ viimeistellä osumansa.

Liverpoolin vastustaja Mestarien liigassa finaalissa ratkeaa keskiviikkona Real Madridin ja Manchester Cityn yhteenotossa. City voitti välierän ensimmäisen osaottelun kotonaan 4-3.