TILANNEHUONE

Liverpoolilla iso vieras – ”En jaksa odottaa”

21.02.2023 10:19

Liverpoolilla iso vieras – ”En jaksa odottaa”

Cody Gapko ja Darwin Nunez löytävät vähitellen virettään.©AOP

Mestarien liiga

Liverpoolin kausi jatkuu keskiviikkona Mestarien liigassa ottelulla Real Madridia vastaan. Ottelupari oli vastakkain myös viime kevään finaalissa. Silloin Real voitti 1-o. Liverpool on kaukana tuon pelin kunnostaan. Se on käytännössä kontannut tällä kaudella.

Valoa tihkuu silti nyt tunneliin. Valioliigassa sijoitus on noussut kahdeksan parhaan joukkoon ja tiistai-illan otteluun Liverpool lähtee otteluun ihan hyvillä mielin, sillä alla on kaksi voittoa Valioliigan otteluissa. Ensin kaatui Everton 2-0 ja viime lauantaina Liverpool vei peräti Newcastlea niin ikään maalein 2-0.

”En jaksa odottaa tätä ottelua. Myös Bernabeulle meno tulee olemaan rankka, mutta kuka siitä välittää? Tämä on Mestarien liigaa. Nämä ovat maailman isoimpia otteluita ja olen iloinen, että me saamme pelata niitä”, Liverpoolin manageri Jürgen Klopp hekutti ottelun lehdistötilaisuudessa.

Manageri myöntää kuitenkin faktat.

”Neljä viikkoa sitten tilanne olisi ollut erilainen, mutta elämä on asioiden ajoittamista. Meidän täytyy tietysti pelata ihan superottelut, jos mielimme jatkoon. Meidän täytyy pelata aivan parhaimmillamme, jotta edes pieni mahdollisuus jatkosta on olemassa. Realille tilanne on erilainen. Vaikka he eivät pelaisi parastaan, heillä on jatkomahdollisuus.”

Lauantain maalintekijä Darwin Nunezilla on kipuillut olkapää viime päivinä. Klopp totesi, että uruguaylainen saattaa silti olla pelipaidassa tiistaina.

”Koko Anfield taitaa olla ihan varpaillaan tässä ottelussa. Olen iloinen kannattajien puolesta siinä mielessä, että parissa viime ottelussa he ovat nähneet meidät jo paremmassa tuloskunnossa ja tästä voi siis uskaltaa jopa odottaa jotain.”

Mestarien liiga: Liverpool – Real Madrid tiistaina kello 22.