TILANNEHUONE

Liverpoolille kaikki on yhtä karsintaa

25.02.2023 13:05

Liverpoolille kaikki on yhtä karsintaa

Liverpool kohtasi vasta keskiviikkona Realin.©AOP

Valioliiga

Edellisessä Valioliigan ottelussaan vaikeaa kautta läpi pelaava Liverpool voitti Newcastlen vierasnurmella maalein 2-0. Keskiviikkona Mestarien liigan ottelussaan se kuitenkin hävisi pystyyn Real Madridille. Espanjalaiset voittivat Anfieldilla peräti 5-2.

Seuraavaksi Liverpool kohtaa lauantai-iltana Crystal Palacen Valioliigan ottelussa. Manageri Jürgen Klopp ei ole varma, missä kunnossa hänen joukkueensa on.

”Näkee, että jätkät eivät ole parhaassa tikissä. Ei ole varmaa, että kaikki voivat Real-matsin jäljiltä edes pelata, koska heillä on kolhuja”, Klopp paljasti ottelun lehdistötilaisuudessa.

”Haluamme tehdä muutoksia ja teemme myös, mutta, kun pelaajia tulee takaisin loukkaantumisten jälkeen, kaikki vie aikaa. Tämä pätee Bobby Firminoon, Diogo Jotaan ja myös Virgil van Dijkiin, josta kaikki luulevat, että hän on robotti. Hän pelasi viime kaudella suurimman osan otteluista, pelasi sitten kaikki MM-kisojen matsit, loukkaantui, palasi mukaan ja sitten on pelejä, pelejä, pelejä…”

Klopp tietää mitä lauantai-iltana on vastassa.

”Crystal Palacen esiintymiset ovat parantuneet MM-kisojen jälkeen. Heillä on tekniikkaa ja nopeutta. He ovat hyvin organisoitu ja he pelaavat 4-2-3-1. Kunnioitan heidän tekemisiään, mutta kaikki ottelut ovat meille nyt Mestarien liigan karsintamatseja.”

Liverpool pitelee Valioliigassa kahdeksatta sijaa. Onnistumisia tarvitaan.

Valioliiga: Crystal Palace – Liverpool lauantaina kello 21.45.