TILANNEHUONE

Liverpoolin huolena monet loukkaantumiset

22.08.2022 17:20

Liverpoolin huolena monet loukkaantumiset

Selittelyt eivät auttaneet Darwin Nunezia viime viikolla.©AOP

Valioliiga

Liverpool vierailee maanantai-iltana Manchesterin Old Traffordilla. Liverpool ja United ovat molemmat aloittaneet kauden kompastellen. Liverpoolilla on alla kaksi tasuria ja United on hävinnyt Brentfordille ja Brightonille. Maanantain ottelua varjostaa lisäksi Manchester United -fanien protesti seuraomistajia vastaan.

Liverpoolin manageri Jürgen Klopp vaati vielä viikonloppuna, että jos ottelu joudutaan protestin vuoksi viime hetkillä perumaan, pitää Liverpool julistaa suoraan ottelun voittajaksi ja antaa sille kolme pistettä.

Kloppilla on muitakin huolia. Uusin pelaajahankinta Darwin Nunez otti punaisen kortin Crystal Palace -ottelussa viime viikolla. Hän on sen vuoksi sivussa kolme ottelua.

Lisäksi Liverpoolilla on pitkä loukkaantuneiden lista. Poissa vahvuudesta ovat olleet Thiago Alcantara, Diogo Jota, Curtis Jones, Joel Matip, Alex Oxlade-Chamberlain ja Ibrahima Konate. Roberto Firmino, Joe Gomez ja Jordan Henderson saattavat olla maanantaina jo pelikuntoisia.

Palace-ottelun jälkeen Klopp näki, että joukkue on ollut niin epäonninen viime aikoina, että joku tekee selvästi nyt taikojaan.

”Meillä on ollut hankala viikko. Joka päivä joku loukkaantuu ja tässä täytyy miettiä, mitä oikein on menoillaan? Onko meillä joku noita rakennuksessa?”, Klopp totesi Valioliigan haastattelussa.

Valioliigaa: Man United – Liverpool maanantaina 22. 8. klo 22.