TILANNEHUONE

Liverpoolin Klopp ei aliarvioi Interiä – ”Ei turistimatkalla”

07.03.2022 16:26

Liverpoolin Klopp ei aliarvioi Interiä – ”Ei turistimatkalla”

Helmikuun lopussa Liverpool juhli jo Englannin liigacupin voittoa.@AOP

Mestarien liiga

Liverpool kohtaa Mestarien liigan ottelussa tiistaina jälleen Inter Milanin. Liverpool voitti San Sirolla 16. helmikuuta pelatun kohtaamisen 2-0 Firminon ja Mo Salahin maaleilla. Mukava tulos, mutta manageri Jürgen Klopp ei halua silti aliarvioida vierasta. Hän muistuttaa, ettei Anfieldille ole tulossa mikään turistiryhmä.

”Se on hyvä joukkue, eivätkä he varmasti tule tänne turistimatkalle. He haluavat hyökätä. Katsotaan mitä siitä tulee?”, Klopp toteaa ottelun lehdistötilaisuudessa.

”Jos on puolimatkassa ja kaksi maalia edellä, ei voi ajatella, että on jo jatkossa. Jos niin tekee, on väärällä polulla.”

Klopp kertoi myös niistä ajatuksistaan, kun selvisi, että Liverpoolin kierroksen vastus on Inter.

”Kun näimme arvonnan tuloksen, ajattelimme heti, että vastassa on kovin mahdollinen joukkue. Meille sellainen on kuitenkin normaalia. En edes muista arvontaa, jossa olisimme todenneet, että tämä on helposti hoidettavissa.”

Liverpool on ollut keskellä ottelusumaa. Ohjelmassa on ollut kaksi tai jopa kolmekin ottelua viikossa. Tällä viikolla Liverpool kohtaa ensi lauantaina Valioliigan koitoksessa vielä Brightonin.

”Karmea ohjelma. Valioliiga on kovin liiga maailmassa. Ei ole helppoja matseja. Mutta me nautimme haasteista.”

Mestarien liigaa Liverpool – Inter Milan tiistaina 8. maaliskuuta kello 22.00.