TILANNEHUONE

Liverpoolin Klopp muistuttaa isosta sairaslistasta

21.01.2023 10:04

Liverpoolin Klopp muistuttaa isosta sairaslistasta

Jürgen Klopp odottaa lauantaina hyvää matsia.©AOP

Valioliiga

Liverpool saa lauantaina vieraita Lontoosta. Chelsea yrittää sinnikkäästi kääntää katastrofaalista kauttaan ympäri ja sillä onkin voitto alla viime sunnuntailta Crystal Palacea vastaan. Liverpool hävisi viikko sitten lauantaina Brightonille tylysti 0-3. Tosin FA Cupin ottelussa tiistaina Liverpool voitti Wolverhamptonin 1-0.

Liverpoolin manageri Jürgen Klopp ei käy nyt ainakaan aliarvioimaan vastustajaa.

”He ovat ainoa joukkue, jolla on samanlainen sairaslista kuin meillä. Se, että viisi pelaaja puuttuu, on iso asia. Loukkaantumiset ovat jättimäinen ongelma, vaikkei ainoa”, Klopp totesi lehdistölle.

”Katsokaapa matseja, joita he ovat pelanneet. He ovat hävinneet muutamia, mutta tappiot ovat tulleet hyväkuntoisia joukkueita vastaan. He pelasivat Citya vastaan kahdesti ja kohtasivat myös Newcastlen. Ei, että he voittaisivat 6-0, mutta kentällä nähdään peleissä paljon hyvää jalkapalloa. Tiedän kyllä kuinka hyvä Chelsea on.”

Klopp on itse rajapyykillä. Hän valmentaa tuhannennen matsinsa.

”Tunnen itseni siunatuksi. Olen valmentanut kolmea fantastista seuraa, jotka ovat antaneet minulle mahdollisuuden. Olen oppinut paljon. Kun saapuu uuteen paikkaan ei koskaan tiedä miten homma tulee sujumaan. Minä olen ollut todella onnekas”, Klopp totesi.

Valioliigaa: Liverpool – Chelsea lauantaina kello 14.30.