TILANNEHUONE

Liverpoolin manageri kerrankin tyytyväisenä

02.11.2022 11:01

Liverpoolin manageri kerrankin tyytyväisenä

Jürgen Klopp jopa hymyili Napoli-ottelun lopussa.©AOP

Valioliiga

Mestarien liigan ottelu Napolia vastaan tiistaina oli Liverpoolin manageri Jürgen Kloppin 400:s ottelu seurassa. Liverpool voitti Napolin kotikentällään maalein 2-0. Molemmat joukkueet etenivät myös 16 parhaan joukkoon.

”Olimme kaikki samaa mieltä siitä, että meidän on osoitettava reaktiota, ja nyt teimme sen erittäin vaikeassa pelissä todella hyvää vastustajaa vastaan. En usko, että kukaan epäilee pelaamisemme laatua, mutta emme osoita sitä johdonmukaisesti”, Klopp totesi ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa.

Liverpoolin puolustus on viime aikoina vuotanut, eikä keskikenttäkään ole ollut terässä. Silti Napoli kärsi ensimmäisen tappionsa 18 otteluun.

”Puolustimme kaikella, mitä meillä on. Olimme todella kompakteja. Osoitimme nyt myös päättäväisyyttä.”

Klopp intoutui vielä tsemppaamaan omiaan. Liverpoolilla on ollut erittäin vaikea syksy.

”Tiedän, että ihmiset saattavat jo kyllästyä, mutta meidän on todella taisteltava tämän läpi. Sillä jalkapallolla, jota osaamme pelata, on hyvä mahdollisuus vielä palata. Näytimme nyt palasia todella, todella, todella hyvästä jalkapallosta ja puolustus oli korkealla tasolla. Tämä olisi voinut olla meille erittäin hankala peli, mutta kaverit pelasivat erittäin hyvin.”

Liverpoolin tasoa mitataan uudestaan Valioliigan ottelussa sunnuntaina, kun se matkaa Tottenhamin vieraaksi Lontooseen.