TILANNEHUONE

Lukakulla tunteellinen paluu Milanoon

30.06.2022 10:43

Lukakulla tunteellinen paluu Milanoon

Hyvästi Chelsea. Romelu Lukaku on ikionnellinen paluustaan Interiin.©AOP

Valioliiga

Valioliigan Chelseassa viime kauden pelannut Romelu Lukaku, 29, on ikionnellinen, että paluu Italian Serie A:n Interiin onnistui. Viime kesänä takaisin Chelseaan siirtynyt pelaaja ei onnistunut Valioliiga-paluussaan odotetusti ja maaleja syntyi vaivaiset kahdeksan. Kausi oli loukkaantumisten, koronan, mediamyrskyjen ja tyytymättömyyden värittämä. Lukaku ei päässyt pelaamaan vahvuuksillaan, eikä kotiutunut Lontoon sinisiin.

Lukakun paluu Interiin tapahtuu yhden kauden lainapestillä. Siirron onnistuminen vaati lopulta myös Inter-pomo Steven Zhangin henkilökohtaista puuttumista asioiden kulkuun.

”Olen kiitollinen. Hän varmisti, että paluuni onnistuu. Hän painoi loppuun asti varmistaakseen, että kaikki menee hyvin”, Lukaku avautuu La Gazetta dello Sportin sivuilla.

Lukaku piti koko vuoden toista kotia Milanossa. Hän oli myös tiiviisti yhteydessä Interin pelikavereihinsa. Paluu tuo tunteet pelaajalla pintaan.

”Olen kiitollinen myös joukkuetovereilleni. Hekin tekivät kovasti töitä paluuni eteen. He ovat perhettäni, veljiäni”, Lukaku tunteilee.

Inter Milan oli viime kaudella Serie A:n kakkonen. Scudetton vei Milan. Molemmat pelaavat siten myös Mestarien liigaa tulevalla kaudella Napolin ja Juventuksen ohella.