Lukko hävisi CHL:ssä – Filppula pilasi illan

16.01.2024 21:08

Jääkiekko

Lukko kohtasi CHL:n välierän toisessa osaottelussa kotihallissaan Geneve-Servetten. Ensimmäinen osaottelu Genevessä päättyi 2–2-tasatulokseen. Molemmilla joukkueilla oli vielä mahdollisuus edetä finaaliin.

Raumalla ottelun ensimmäisen maalin teki Lukon Jakob Stenqvist kuuden minuutin pelin jälkeen. Joukkueen 2–0-maalin viimeisteli Brayden Burke erän puolivälin vaiheilla. Toisen erän puolivälin jälkeen Geneve sai koneensa käymään. Ensin Valtteri Filppula teki 1–2-kavennusosuman ja sitten Sami Vatanen tasoitti ottelun 2–2:een. Kolmannen erän alkupuolella Filppula teki illan toisen osumansa ja varmisti ottelun loppulukeman 3–2.

Lukon maalivahti Christopher Gibson torjui ottelussa 28 kiekkoa. Geneven Jussi Olkinuora torjui puolestaan 19 kiekkoa.

Tappiolla Lukon unelma CHL-finaalista jäi saavuttamatta ja Geneve otti finaalipaikan yhteistuloksella 5–4.