Lundell iski Buffaloa vastaan – Barkoville syöttöpinna

17.01.2023 07:21

Anton Lundellin Florida ei päästänyt Buffaloa liikaa maalipaikoille.©AOP

Florida Panthers jyräsi Buffalo Sabresin vierasottelussa maalein 4-1. Samalla Florida nousi Buffalon edelle, neljännelle sijalle Atlantin divisioonassa.

Florida onnistui aluksi ensimmäisessä ja toisessa erässä. Alkuun osui Brandon Montour ja sitten Sam Bennett. Kun kolmatta erää oli pelattu puoliminuuttia Anton Lundell iski tauluun 3-0:n. Maali oli Lundellille kauden viides ja se tuli Sam Reinhartin ja Aleksander Barkovin esitöistä. Matthew Tkachuk oli syöttämässä Floridan maaleista kolmea. Ottelun lopussa Carter Verhaeghe viimeisteli loppunumerot vetämällä kiekon tyhjiin.

Buffalon ainoasta vastasi Alex Tuch kolmannen erän puolivälissä. Ukko-Pekka Luukkonen teki 30 torjuntaa Sabres-maalilla.

”Saimme mitä tulimme hakemaan. Kaksi pistettä. Pelasimme mielestämme todella hyvin tänään. Pelasimme hyvin joukkueena ja vain yksi maali heille. Hyvää alivoimaa tuli myös. Olemme etsineet pelitapaamme pitkään. Nyt olemme löytämässä tavan voittaa otteluita. Teemme nyt paljon hyviä juttuja”, Lundell kertoi seuran haastattelussa.

Florida on nyt voittanut neljästä viime pelistään kaksi. Kolme niistä on pelattu vieraissa.