Lundell ja Barkov tehokkaina Torontossa

18.01.2023 07:22

Aleksander Barkov tehoili Torontossa.©AOP

Florida Panthers pelasi peräkkäisinä päivinä vieraissa. Ensin Buffalosta tuli voitto maanantaina, mutta tiistaina Torontossa ottelu venyi jatkoille. Maple Leafs voitti lopulta 5-4.

Ykkösvitjan Anton Lundell ja Aleksander Barkov olivat jälleen tikissä. Lundell teki kauden kuudennen maalinsa alivoimalla Barkovin esitöistä. Barkov yritti ensin itse, mutta ei osunut. Lundell tuli toisesta aallosta ja iski riparikiekon maaliin. Osuma tuli ottelun puolivälin tuntumassa ja vei Panthersin 2-1-johtoasemaan. Erässä onnistuivat Floridalta myös Carter Verhaeghe ja Josh Mahura. Toisen erän toisella peliminuutilla Barkov onnistui ylivoimalla Brandon Montourin ja Sam Reinhartin syötöistä. Maali vei Floridan ottelussa jo 4-2 johtoon.

Sen jälkeen Maple Leafs otti kuitenkin ohjat. Ensin onnistui ensin Auston Matthew ylivoimalla ja sitten William Nylander teki kaksi osumaa. Toinen niistä oli jatkoajan ratkaisu. Leafsille osuivat ottelussa myös Dryden Hunt ja ylivoimalla Alexander Keerfoot.

”Meillä on kaikki palaset, jotka tarvitsemme menestyäksemme, mutta kausi on pitkä. Kyllä tämä tästä, kun teemme kovasti työtä”, Barkov totesi Twitterissä ottelun jälkeen.

Barkovin ja Lundellin yhteinen osuma tästä. Ja Barkovin isku tästä.

Barkovin kommentteja Twitterissä näkyy alla….