Lundell ja Luostarinen maalinteossa – ei riittänyt

20.01.2024 07:26

Florida Panthersin Anton Lundell ja Eetu Luostarinen olivat tehokkaita kotiottelussa Minnesota Wildia vastaan. Se ei kuitenkaan auttanut floridalaisia tarpeeksi, vaan edellisen koitoksensa Tampalle hävinnyt Wild voitti Sunrisessa maalein 6–4(1–0,3–2,2–2).

Minnesotan onnistuminen kolmesti ylivoimalla toisessa eräsä auttoi joukkueen voittoon. Kirill Kaprizov teki joukkueelleen tehot 2+1. Wildille tuli myös huonoja uutisia. Maalivahti Marc-Andre Fleury teki ottelussa kymmenen torjuntaa, mutta tuli toisessa erässä kesken vaihtoon. Filip Gustavsson torjui loppuottelussa 21 kertaa. Samalla myös Florida vaihtoi Sergei Bobrovskyn maalilta Anthony Stolarziin. Bobrovskylla ei ollut paras päivä. Hän päästi neljä maalia 15 laukauksesta.

Ykkösketjussa hyökännyt Lundell syötti toisessa erä ensin Eetu Luostarisen kauden kahdeksannen maalin, joka kavensi ottelun lukemat Floridalle 2–4:ään ja kolmannessa erässä Lundell iski oman 3–4-kavennuksensa. Se oli pelaajan kauden kahdeksas maali. Avustamassa olivat Aaron Ekblad ja Sam Reinhart. Jälkimmäisen komea kahdeksan ottelun ylivoimamaaliputki päättyi tässä ottelussa.

Aleksander Barkov hoitelee yhä alavartalovammaansa, eikä pelannut illan ottelussa. Panthersin tappioputki on nyt neljän ottelun pituinen.