Lundell ja Luostarinen taituroivat tärkeän maalin

31.05.2024 06:31

Florida Panthersin Anton Lundell ja Eetu Luostarinen järjestelivät yhdessä upean maalin NY Rangersin kotiluolassa Madison Square Gardenilla ja torstaina pelatun viidennen konferenssifinaalisarjan ottelu päättyi Floridalle lukemin 3–2(0–0,1–1,2–1).

Lundellin kauden kolmas pudotuspelien maali tuli kolmannen erän puolivälissä. Maalinteossa apuna toimineelle Luostariselle syöttöpinna oli neljäs. Floridalle onnistuivat myös Gustav Forsling toisessa erässä ja Sam Bennet taiteilemalla kiekon tyhjiin ottelun lopulla. Lundell oli matsin ykköstähti.

Rangersille Chris Kreider osui toisen erän alussa alivoimalla ja vei joukkueensa sillä 1–0-johtoasemaan. Joukkueen 2–3-tasoituksen teki Alexis Lafreniere, mutta vasta viimeisellä peliminuutilla, joten kiri jäi tyngäksi.

Rangers-vahti Igor Shestjorkin viimeisteli 34 torjuntaa. Sergei Bobrovskylle niitä merkittiin 25. Rangersin Kaapo Kakko pelasi jälleen noin 14 minuuttia, mutta tehoja ei herunut. Floridan kapteeni Aleksander Barkov vietti jäällä yli 21 minuuttia, mutta jäi myös ilman tehoja.

Panthers johtaa Idän konferenssifinaalisarjaa otteluvoitoin 3–2 ja sarja on sille katkolla  sunnuntaiaamuna,