Lundell syötti tasoituksen – Rangers voitti

25.05.2024 07:28

New York Rangersin ja Floria Panthersin itäinen konferenssifinaalisarja tasoittui 1–1:een toisessa kohtaamisessa Manhattanilla. Rangers voitti ottelun jatkoerässä maalein 2–1 (1–1,0–0,0–0,1–0).

Ottelun avausmaalin iski Rangersin Vincent Trocheck vain reilun neljän minuutin pelin jälkeen. Florida vastasi avauserän lopulla Carter Verhaeghen ylivoimamaalilla, jota kakkossyötti Anton Lundell.

Seurava maali tuli vasta jatkoerässä ja sillä Rangers voitti ottelun. Voitto-osumasta vastasi Barclay Goodrow ja sitä syötti Trocheck keräten samalla ottelusta 1+1 tehot tililleen.

Igor Shestjorkin torjui kotihallissaan tällä kertaa 26 kiekkoa. Floridan Sergei Bobrovsky torjui kiekkoja 28.

Kapteeni Aleksander Barkovilla oli parikin varsin mehukasta paikkaa, mutta kiekko karttoi maalia. Hän pelasi ottelussa kuitenkin yli 25 minuuttia. Eetu Luostarinen ja Anton Lundell pelasivat noin 18 minuuttia ja laukoivat molemmat vaarallisesti kerran. Niko Mikkola pisti kroppaa likoon 23 minuuttia ja laukoi myös kerran. Rangersin Kaapo Kakko ei pelannut.

Florida keräsi ottelussa kuusi kaksiminuuttista. Rangersin rämäpää Matt Rempe töni ja taklasi ottelussa yhteensä yhdeksän kertaa, silti yhtäkään joukkueen neljästä jäähystä ei merkitty hänelle.