Lundell tähtenä – Florida taas idän finaaleihin

18.05.2024 07:25

Anton Lundell auttoi Florida Panthersia tehoillaan 1+1 mallikkaasti ratkaisemaan toisen kierroksen ottelusarjan Boston Bruinsia vastaan. Florida voitti sarjan kuudennen ottelun Bostonissa 2–1(0–1,1–0,1–0) ja lopetti jälleen Bostonin kauden. Panthers eteni sarjan neljännellä voitollaan toista kautta peräkkäin idän konferenssifinaaliin. Nyt vastaan asettuu New York Rangers.

Lundell tälläsi Floridan ensimmäisen maalin toisen erän puolivälin jälkeen ja tasoitti sillä ottelun 1–1:een. Osumassa auttoi syötöllään Carter Verhaeghe. Lundellille maali oli pudotuspelien toinen.

Kolmannessa erässä Lundell oli syöttämässä yhdessä Matthew Tkachukin kanssa Gustav Forslingin iskemää 2–1-voittomaalia. Se tuli ajassa 18.27. Ennen maalia Lundell yritti itse saada kiekon maaliin, mutta Jeremy Swayman torjui kiekon. Forsling veti riparista sisään.

Bostonin ainoan osuman teki Pavel Zacha avauserän viimeisellä peliminuutilla.

Panthersin Sergei Bobrovsky teki 22 torjuntaa ja Jeremy Swayman Bostonin maalilla 26.