TILANNEHUONE

Lundellilta upea ratkaisu – Puustinen osui

21.02.2024 07:09

NHL

Anton Lundell ratkaisi voiton upeasti Florida Panthersille jatkoajalla ottelussa Ottawa Senatorsia vastaan. Florida voitti kotiottelunsa lopulta lukemin 3–2. Voitolla Florida otti voitollaan myös johtopaikan Bostonilta Atlantic divisioonassa. Senators on divisioonan toisessa päässä viimeisenä.

Lundell onnistui kauden kahdeksannessa maalissaan Matthew Tkachukin ja Brandon Montourin avustamana. Hän oli illan ainoa suomalaispistemies. Floridan muut maalit teki Aaron Ekblad ja Montour. Joonas Korpisalo torjui Senators-maalilla 31 kiekkoa ja joukkueen kaksi maalia viimeisteli Thomas Chabot ja Tim Stutzle. Panthers on voittanut kuusi viimeistä otteluaan.

Valtteri Puustinen teki kauden toisen maalinsa Pittsburgh Penguinsille ottelussa New York Islandersia vastaan. Puustisen maali tuli päätöserän jälkipuoliskolla ja se kavensi ottelun 3–4:ään. Lopulta Islanders voitti ottelun jatkoajalla 5–4. Puustisen tehot ovat 22 ottelussa 2+7. Jesse Puljujärvi ei pelannut ottelussa.

Erik Haula onnistui 2–5-kavennusosumassa New Jersey Devilsin taipuessa kuitenkin Washingtonissa Capitalsille maalein 6–2. Haulan yksilösuoritusmaali tuli kolmannen erän loppupuolella ja se on hyökkääjän kauden 12:s osuma. Washington otti Devilsin kustannuksella toisen peräkkäisen voittonsa.

Artturi Lehkonen iski kiekon tyhjiin ja Colorado Avalanche voitti kotonaan Vancouver Canucksin maalein 3–1. Lehkoselle maali oli kauden seitsemäs. Voitto oli Coloradolle toinen peräkkäinen.