Luostarinen kahdesti tehokas ylivoimalla

31.12.2023 07:17

Eetu Luostarinen viimeisteli kaksi maalia Florida Panthersin voittaessa kotihallissaan Sunrisessa Montreal Canadiensin maalein 4–1 (0–0,1–1,3–0).

Luostarinen onnistui toisen erän alussa ylivoimalla. Evan Rodriguesin ja Sam Bennettin syöttämä ylivoimamaali vei isännät 1–0-johtoon. 2–0-maalin Luostarinen iski kolmannen erän alussa ja ylivoimaosuman syöttivät nyt Aaron Ekblad ja Oliver Ekman-Larsson. Luostarisen tehopiste saldo on vuoden vaihtuessa 7+3.

Floridalle osuivat myös Bennett 3–1 ja Carter Verhaeghe tyhjiin 4–1. Aleksander Barkovin kolmen ottelun syöttöputki katkesi. Kapteeni ei kerännyt ottelussa tehoja. Hän laukoi kerran.

Myös Montrealin Joel Armia ja Jesse Ylönen jäivät tehoitta. Montrealin ainoan teki Cole Caufield ylivoimalla toisessa erässä. Maali tasoitti ottelun silloin 1–1:een.