Luostarinen viimeisteli – Arizonassa syöttöjä

09.02.2024 06:47

Florida Panthersin Eetu Luostarinen teki kauden yhdeksännen maalinsa ohjaamalla kiekon tyhjään maaliin Washington Capitals ottelun lopulla. Florida voitti kotihallissaan pelatun ottelun maalein 4–2. Floridalle osuivat myös Matthew Tkachuk 1–1, Sam Reinhart ylivoimalla 2–2 ja Ryan Lomberg 3–2-maalillaan. Panthers on voittanut tähän mennessä molemmat kohtaamisensa Capitalsia vastaan. Joukkue oli kuitenkin hävinnyt edellisen ottelunsa Colorado Avalanchea vastaan. Capitalsin tappioputki on nyt jo kuuden ottelun pituinen.

Erik Haula laukoi kahdesti reilussa vartissa ja Santeri Hatakka puolusti jo yli 20 minuuttia New Jersey Devilsin ottelussa Calgary Flamesia vastaan. Devilsin megastara Jack Hughes palasi peliasuun 11 ottelun tauon jälkeen, mutta jäi ilman tehopisteitä. Jacob Markström oli tikissä Flames-maalilla. Hän taiteili 37 torjuntaa. Devils hävisi ottelun kotiyleisön edessä lopulta maalein 3–5.

Arizona Coyotesin suomalaiset Juuso Välimäki ja Matias Maccelli syöttivät yhdessä Jason Zuckerin 1–2-kavennusmaalin ottelussa Vegas Golden Knightsia vastaan. Vegas voitti ottelun Arizonan kotikentällä maalein 3–2. Arizona on nyt neljän ottelun tappioputkessa.