Luukkonen pelastajaksi – Crosby iski kolme maalia

15.11.2023 07:44

Ukko-Pekka Luukkonen vaihdettiin Buffalon maalille toisessa erässä, kun Devon Levi oli päästänyt viisi maalia. Luukkonen torjui kaikki 14 eteen tullutta kiekkoa, mutta Buffalo taipui Bruinsin rallin edessä maalein 2–5(0–3,1–2,1–0). Buffalo on hävinnyt nyt kaksi viimeistä otteluaan.

Pittsburghin Sydney Crosby viimeisteli haattutempun ja yhden syötön Columbus Blue Jacketsia vastaan. Pens voitti ottelun Ohiossa maalein 5–3(1–2,1–0,3–0). Hattutemppu on Crosbyn uran 16:s. Patrik Laine pelasi reilut 21 minuuttia ja laukoi neljästi. Pittsburgh rallattelee viiden ottelun voittoputkessa. Columbus on hävinnyt kuusi viimeistä otteluaan.

Washington Capitals voitti Vegas Golden Knightsin kotonaan peräti 3–0 (1–0,0–0,2–0) maalivahtinsa Charlie Lindgrenin 35 torjunnalla. Nollapeli oli maalivahdin NHL-uran kolmas. Washingtonin maalit teki Dylan Strome ensimmäisessä erässä, sekä kolmannen erän lopussa ensin Connor McMichael tyhjään maaliin ja sitten vielä Beck Malenstyn yksilösuorituksella.