Luukkonen teki huipputorjuntoja New Yorkissa

28.11.2023 07:24

Ukko-Pekka Luukkonen teki 25 torjuntaa ja siivitti Buffalo Sabresin 5–1-voittoon liigan kärkijoukkue New York Rangersista Madisonilla. Luukkonen oli tyytyväinen joukkueensa nousuun New Jersey -tappion jälkeen.

”Kaikki pelasivat täysillä. Aloitimme hyvin ja pystyimme pitämään vireen yllä”, Luukkonen totesi.

Alex Tuch teki Sabresille kaksi maalia ja Henri Jokiharju keräsi kauden kuudennen syöttöpisteensä auttamalla Kyle Okposoa Sabresin viidennessä maalissa. Rangersin ainoan iski Mika Zibanejad ylivoimalla toisessa erässä. Rangersin Kaapo Kakko loukkaantui toisessa erässä kaaduttuaan ikävästi.

Mikko Rantanen keräsi syöttöpisteen Colorado Avalanchen ottelussa Tampa Bay Lightningia vastaan. Rantanen syötti Cale Makarin tekemän 3–0-ylivoimaosuman yhdessä Nathan MacKinnonin kanssa. Rantanen on syöttänyt 15 maalia tällä kaudella. Avalanche voitti kotonaan lukemin 4–1(1–0,2–1,1–0). Kahdesta Avalanchen maaleista vastasi Ryan Johansen ja neljännen maalin Valeri Nitshuskin iski tyhjiin.

Patrik Lainekin keräsi syöttöpisteen Columbus Blue Jacketsin yllättäessä Boston Bruinsin maanantaina. Laine syötti yhdessä Boone Jennerin kanssa Kirill Marchenkon 4–0-osuman toisessa erässä. Columbus voitti kotonaan maalein 5–2 (1–0,2–0,2–2). Tappio oli Bostonille kolmas peräkkäinen.