Luukkonen torjui Buffalon taas voittoon

22.02.2024 05:49

Buffalo Sabresin maalivahti Ukko-Pekka Luukkonen teki 29 torjuntaa ja joukkue voitti Montreal Canadiensin vieraspelissä keskiviikkona luvuin 3–2. Luukkonen valittiin myös ottelun ykköstähdelsi.

Henri Jokiharju oli syöttämässä Buffalon 1–1-tasoitusta toisen erän alussa, jonka laittoi maaliin Zemgus Girgensons. Ottelun ratkaisi Alez Tuchin alivoimamaali toisen erän lopulla. Jokiharjulle syöttöpinna oli kauden kymmenes.

Montrealille osuivat Arber Xhekaj ensimmäisessä erässä ja Jayden Struble toisessa erässä.

Kolmas erä oli maaliton. Buffalo oli hävinnyt edellisen ottelunsa Anaheim Ducksille. Montrealin tappioputki venyi samalla kolmeen.

Philadelphia Flyers puolestaan voitti sarjajumbo Chicago Blackhawksin vieraissa maalein 2–1. Flyersin maaleista vastasivat Travis Sanheim, Travis Konecny ja Garnet Hathaway. Hawksin ainoan teki Colin Blackwell.