Luukkosella ihan karmea ilta Edmontonissa

22.03.2024 06:50

Ukko-Pekka Luukkonen teki 31 torjuntaa Buffalo Sabresin maalilla, mutta Edmonton Oilers höykytti vierastaan lopulta lukemin 8–3(1–2,2–1,5–0). Erityisesti päätöserä oli Buffalolle karmaiseva. Oilers tykitti siinä viisi maalia. Buffalon maalit teki JJ Peterka onnistumalla kahdesti ja Victor Olofsson. Joukkue on nyt hävinnyt kaksi viimeistä otteluaan. Päävalmentaja Don Granato kommentoi, että päätöserässä tuli sellaisia virheitä, joita ei ole nähty aikoihin.

Oilers-stara Connor McDavid syötti ottelussa neljä maalia ja pitelee syöttötilaston ykköspaikkaa 86 syöttöpisteellään. Maaleja McDavid ei tehnyt, vaan Zach Hyman ja Mattias Ekholm tekivät niitä kaksi mieheen ja lisäksi onnistuivat Leon Draisaitl ylivoimalla, Darnell Nurse, Ryan McLeod ja Connor Brown. Stuart Skinner torjui 26 kiekkoa.

NY Rangers rusikoi viisi maalia Boston Bruinsia vastaan vierashallissa ja voitti ottelun 2–5. Rangersin Artemi Panarin viimeisteli kauden kolmannen hattutemppunsa. Hän onnistui kahdesti toisessa erässä ja laittoi kiekon kolmannessa tyhjiin. Jonathan Quick teki Rangers-maalilla 24 torjuntaa.

Carolina Hurricanes survoi kotivoiton jatkoajalla Philadelphia Flyersistä lukemin 3–2. Ratkaisumaalin teki Seth Jarvis. Sebastian Aho keräsi syöttöpisteen Jalen Chatfieldin 2–1-johtomaalista toisessa erässä. Maalivahti Frederik Andersen ei ole hävinnyt vielä yhtään ottelua paluunsa jälkeen. Matseja on pelattuna viisi. Hän torjui ottelussa 30 kiekkoa.