Maalivahdit onnistuivat St. Louisissa – Kopitar tehokas

26.03.2024 06:19

Vegas Golden Knights otti kolmannen peräkkäisen voittonsa vierailulla St. Louisissa. Blues kaatui kotijäällään jatkoa-ajalla maalein 2–1 (1–0,0–0,0–1,1–0).

Molemmilla joukkueilla maalivahdit olivat tikissä. Bluesin Jordan Binnington valittiin ottelun kolmostähdeksi 32 torjunnallaan. Hänet ohitti varsinaisella peliajalla vain Pavel Dorofeyev ensimmäisen erän alussa, sekä ratkaisumaalissa jatkoerän ensimmäisellä minuutilla onnistunut Jonathan Marchessault.

Vegasin veskari Logan Thompson valittiin kakkostähdeksi 31 torjunnallaan. Bluesin Brandon Saad kuitenkin ohitti hänet kolmannen erän jälkipuoliskolla, mutta muuten maali pysyi puhtaana. Hän torjui myös Pavel Buchnevicin saaman rankkarin.

Kasperi Kapanen ei kerännyt ottelussa tehoja, mutta hän pelasi reilut 13 minuuttia.

Los Angeles Kings voitti Vancouver Canucksin maalein 3–2. Joukkueen sentterikapteeni Anze Kopitar ei hyydy. Hän on viimeisessä neljässä ottelussa tehnyt huikeat tehot 4+5. Maanantaina pinnoja kilahti 1+1 ja kaudella niitä on 24+40. Nytkin voittomaali oli Kopitarin kädenjälkeä.