Määttä maalin makuun – Detroitille silti tappio

21.12.2023 06:36

Hymy oli taas herkässä. Olli Määttä onnistui maalinteossa ensimmäistä kertaa tällä kaudella.©AHE

Detroit Red Wingsin tappioputki venyi neljään keskiviikkona ottelussa Winnipeg Jetsiä vastaan. Jets voitti Detroitin toisen kerran tällä kaudella ja nyt kotijäällään lukemin 5–2 (1–0,3–1,1–1). Detroit tempoilee loukkaantumisuman kanssa. Sivussa ovat myös maalilta Ville Husso ja Alex Lyon. James Reimer vahti maalia tässäkin ottelussa.

Patrick Kane oli kuitenkin tikissä. Hän syötti toisen erän toisella minuutilla Olli Määtän viimeistelemän 1–1-tasoitusmaalin. Osuma oli Määtän kauden ensimmäinen. Siinä oli avustamassa myös Andrew Copp. Kane onnistui myös itse kolmannen erän alkupuolella. Osuma oli hänelle kauden toinen. Syöttöjä on tilillä neljä.

Winnipeg nousi voitollaan Central-divisioonan ykköseksi. Toisena on Dallas.