Määttä teki kaksi maalia Islandersia vastaan

01.03.2024 07:14

Detroitin puolustaja Olli Määttä oli tehokas ottelussa NY Islandersia vastaan. Määttä iski ottelussa kaksi maalia, mutta vieras vei silti pisteet mennessään lukemin 5–3 (2–0,0–1,3–2).

Määttä osui ensin toisessa erässä ja kavensi ottelun 1–2:een. Osumassa avustivat David Perron ja Joe Veleno. Kolmannessa erässä Määttä tasoitti ottelun 3–3:een. Nyt apuja tuli Shayne Gostisbeherelta ja Daniel Sprongilta. Määttä on mättänyt nyt tällä kaudella neljä maalia. Ottelussa Detroitille onnistui jälleen myös Patrick Kane, mutta toinen superstara, Alex DeBrincat, jäi ilman tehoja.

Torstain kierroksella myös Arizona Coyotesin Matias Maccelli syötti yhdessä Juuso Välimäen kanssa joukkueensa toisen maalin Toronto Maple Leafsia vastaan. Kolmannen erän 2–3-kavennusosuman viimeisteli Logan Cooley. Lisäksi Arizonan Alex Kerfoot onnistui alivoimalla toisen erän lopulla. Toronto voitti kotonaan maalein 4–2.

Kalifornian paikallisessa Anaheim Ducks teilasi vieraissa San Jose Sharksin maalein 6–4. Sharksin Mikael Granlund oli syöttämässä kolmea joukkueensa neljästä osumasta. Hän johtaa joukkueen pistetilastoa. Granlund on syöttänyt tällä kaudella jo 28 maalia. San Jose ui tällä hetkellä kuitenkin viiden ottelun tappioputkessa. Voitollaan Ducks katkaisi kolmen tappioputken.

Eeli Tolvanen keräsi syöttöpisteen Seattle Krakenin voittaessa Pittsburgh Penguinsin kotonaan maalein 2–0. Philipp Grubauer torjui nollan ensimmäistä kertaa melkein kahteen vuoteen. Nolla tuli 33 torjunnalla. Jesse Puljujärvi oli mukana Pensin kokoonpanossa pitkästä aikaa. Peliaikaa tuli kymmenisen minuuttia.