Maccelli maalasi – Vegasille shokkitappio

28.10.2023 08:13

Arizona Coyotesin suomalaishyökkääjä Matias Maccelli teki kauden ensimmäisen maalinsa perjantain ottelussa Kingsiä vastaan Los Angelesissa. Maccelli oli nopea. Hänen iskemänsä ottelun avausmaali tuli 37 sekunnin pelin jälkeen ottelun alussa. Maalin syöttivät Nick Bjugstad ja J.J. Moser.

Coyotes tyhjensi pajatsonsa ensimmäisessä erässä neljällä maalillaan. Sen jälkeen se ei maaleja enää latonut ja Kings voitti ottelun vahvalla kolmannella erällä lukemin 5–4( 1-4,1-0,3-0). Kingsin Drew Doughty vastasi ottelussa kahdesta maalista. Toinen niistä oli voitto-osuma.

Hughesin veljeskunnan Quinn iski kaksi maalia, kun Vancouver Canucks voitti kotonaan St.Louis Bluesin peräti 5–0 (1–0,3–0,1–0). Kasperi Kapanen pelasi St.Louisin paidassa lähes 17 minuuttia ilman tehopinnoja.

Chicagon tulokas Connor Bedard teki kauden kolmannen maalinsa ottelussa mestarijoukkue Vegas Golden Knightsia vastaan. Ottelu venyi jatkoille ja sen ratkaisi ylivoimalla Blackhawksille Philipp Kurashevin osuma. Chicago voitti vieraissa luvuin 3–4 (2–2,0–0,1–1, 1–0). Voitto on egobuusteri Hawksille, joka on voittanut vain kolme otteluaan tällä kaudella. Vegasille tulos oli puolestaan shokki. Se on hävinnyt kaudella vain tämän ottelun.