Maccelli ja Mäenalanen iskivät kauden ekat

09.11.2022 08:11

Mattias Maccellin tehopisteet tällä kaudella ovat nyt 1+8.©AOP

Arizona Coyotesin maalivahti Karel Vejmelka teki 32 torjuntaa ja oli ottelun ykköstähti, kun Arizona voitti vieraskentällä Buffalo Sabersin maalein 4-1. Arizonalla oli ottelussa toinenkin tähti.

Suomalaislaituri Matias Maccelli viimeisteli ottelussa tehopinnat 1+1. Maccelli oli syöttämässä Coyotesin 1-0-maalia vain 23 sekunnin pelin jälkeen ensimmäisessä erässä. Osuman viimeisteli Lawson Crouse. Maccelli iski itse ylivoimalla Juuso Välimäen syötöstä Arizonan 2-1-johtoasemaan erän lopulla. Maali on Maccellin kauden ensimmäinen ja NHL-uran toinen. Välimäelle syöttöpinna on kauden kolmas. Muut Coyotesin maalit ottelussa tekivät Liam O’Brien kolmannen erän alussa ja Clayton Keller tyhjiin ottelun lopussa. Buffalo on nyt kolmen tappioputkessa. Arizona on voittanut kaksi viimeistä otteluaan.

Dallas Stars hävisi Winnipeg Jetsille peräti 5-1. Saku Mäenalanen teki Jetsin 4-1-maalin. Osuma on sentterin kauden ensimmäinen. Hänet valittiin ottelun kolmostähdeksi. Starsin ainokaisen ottelussa viimeisteli Jason Roberts toisessa erässä Roope Hintzin syötöstä. Osuma on Robertsin kauden yhdeksäs ja Hintzin syöttöpiste jo 12:s.