Maccelli maalinteossa – Granlund jäi pisteittä

16.12.2023 07:14

Matias Maccelli ratkaisi voiton Arizona Coyotesille perjantain ottelussa San Jose Sharksia vastaan. Sharks ei saanut ottelussa lopulta aikaan maaliakaan, vaan Sharksin kolmannen erän tasoitus hylättiin maalivahdin häirinnän vuoksi. Maccellin toisen erän loppupuolen isku jäi siten ottelun ainoaksi ja Coyotes voitti ottelun kotonaan Tempessä 1–0 (0–0, 1–0,1–0).

Osuma oli Maccellin kauden kuudes ja sitä syöttivät Nick Bjugstad ja J.J. Moser. Maalivahti Connor Ingram teki 21 torjuntaa. Nollapeli oli hänelle kauden kolmas. Sharksin maalilla Kaapo Kähkönen torjui 24 kertaa. Mikael Granlund jäi ilman tehopinnoja ensimmäistä kertaa kuuteen otteluun, mutta hän laukoi kolmasti.

NY Rangers rusikoi Anaheim Ducksin kotihallissaan Madisonilla peräti maalein 5–1. Chris Kreider teki Rangersille jälleen kaksi maalia ja Mika Zibanejad teki yhden ja syötti yhden. Ducksin osuman iski ensimmäisessä erässä Brett Leason.

Boston Bruinsin David Pastrnak ratkaisi voiton joukkueelleen voittomaalilaukaukauksilla vierasottelussa NY Islandersia vastaan. Bruins voitti ottelun lukemin 5–4 (0–0,2–2,2–2,1–0). Linus Ullmark torjui Bostonille ottelussa 33 kertaa. Kotijoukkueen Ilja Sorokin torjui 30 kiekkoa.