Maccelli syötti kahdesti – Jagr-ilta lässähti

19.02.2024 06:49

Colorado Avalanche ja Arizona Coyotes kohtasivat runkosarjassa viimeistä kertaa tällä kaudella. Ottelusarja meni tasan 2–2, kun Colorado voitti kotonaan sunnuntaina maalein 4–3 (1–2,2–1,1–0)

Matias Maccelli oli kaukalon suomalaisnimi. Arizonan hyökkääjä syötti kaksi maalia auttamalla ensin Lawson Crousea 2–1-ylivoimaosumassa ensimmäisessä erässä ja sitten Logan Cooleya 3–2-johtomaalissa kolmannessa erässä. Silti Arizonan karmaiseva tappioputki sai jatkoa ja on nyt jo yhdeksän ottelun mittainen.

New York Rangers kohtasi Stadion Series -ulkoilmaottelussa naapurinsa New York Islandersin jatkoajalle venyneessä ottelussa. Vaikka Islanders otti löyhän niskalenkin alussa, ratkesi runsas maalinen ottelu lopulta Rangersin eduksi osumin 6–5 (1–3,1–2,1–2,1–0). Ottelua oli katsomassa lähes 80 000 katsojaa.

Kaapo Kakko syötti ottelun ensimmäisen maalin pelin toisella minuutilla ja Erik Gustafsson taituroi kiekon tarjoilusta maaliin. Vincent Trochek onnistui kahdesti toisessa erässä. Jatkoajan sinnikkään ratkaisun teki Rangersin Artemi Panarin. Rangersin voittoputki on nyt seitsemän ottelun pituinen. Islanders on hävinnyt kolme viimeistä otteluaan.

Jaromir Jagr oli hallissa – ja lämmittelyssä jäällä – sunnuntaina, kun Pittsburgh Penguins sai vieraakseen LA Kingsin. Tshekkistaran Pens-pelinumero jäädytettiin kattoon ja legenda oli mukana juhlallisuuksissa. Juhlaottelu kuitenkin lässähti, kun Pittsburgh hävisi sen maalein 2–1. Kings ei kunnioittanut Jagr-juhlapäivää, vaan Adrian Kempe latasi kaksi maalia kolmannessa erässä ja se riitti Sidney Crosbyn ensimmäisen erän yhtä vastaan. Jesse Puljujärvelle herui juhlassa peliaikaa vain kuusi minuuttia. Siinä hän ei ehtinyt tehdä mitään tehoja.