Maccellilta erikoinen maali – Haula ja Kakko syöttäjinä

13.02.2024 06:16

Arizona Coyotesin suomalaishyökkääjä Matias Maccelli teki kauden kahdeksannen maalinsa vierasottelussa Philadlephia Flyersia vastaan. Arizonan tappioputki venyi kuitenkin kuuteen otteluun, koska Flyers voitti ottelun maalein 5–3 (0–1,2–2,3–0). Maccelli osui toisen erän alkupuolella erikoisesti maalin takaa. Kiekko ohjautui maaliin veskari Samuel Erikssonin jaloista. Osuma vei Arizonan ottelussa 2–1-johtoon. Flyers rynni kolmannessa erässä kolmen maalin voimin ja kuittasi niillä tililleen neljännen peräkkäisen voittonsa.

New Jersey Devils torppasi kahden tappioputkensa Seattle Krakenin kustannuksella maanantaina. Joukkueen dynamo Jack Hughes teki ensimmäisen maalinsa loukkaantumisjaksonsa jälkeen. Hänen toisen erän ensimmäisen minuutin 2–0-osuman syötti Erik Haula, jolle syöttöpinna oli kauden 15:s. Myös Devilsin Santeri Hatakka keräsi syöttöpisteen Dawson Mercerin 3–0-osumasta. Hughes keräsi tehoja syöttämällä lisäksi Tyler Toffolin 1–0-ylivoimaosuman. Devils voitti ottelun 3–1 (1–0,2–0,0–1). Tappiolla Kraken luisui kolmen häviön putkeen.

New York Rangersin Igor Shestjorkin pelasi 30 torjunnalla kauden ensimmäisen nollapelinsä ottelussa Calgary Flamesia vastaan. Rangers vei ottelun lukemin 2–0 (0–0,1–0,1–0). Kaapo Kakko syötti Will Cuyllen viimeistelemän 1–0-maalin toisessa erässä. Lisäksi ottelussa osui Jimmy Vesey tyhjään maaliin ottelun lopulla. Syöttöpinna oli Kakolle kauden kolmas.