Mahrez Cityn tähtenä – FA Cupin finaali odottaa

23.04.2023 06:05

Riyad Mahrez teki kaikki Cityn maalit lauantaina ja sai halit Erling Haalandilta.©AOP

FA Cup

Manchester City eteni FA Cupin finaaliin voittamalla lauantaina Mestaruussarjan Sheffield Unitedin maalein 3–0. Cityn kaikki maalit viimeisteli Riyad Mahrez.

Ensimmäisen kerran Mahrez iski ottelun 43. minuutilla rangaistuspotkusta. Seuraavat maalit tulivat 61. ja 66. minuuteilla.

Mahrez on ensimmäinen pelaaja sitten vuoden 1958 ja Manchester Unitedin Alex Dawsonin, joka ratkaisee FA Cupin välierän tuloksen hattutempulla.

”Hän aina murjottaa minulle, jos ei pelaa jatkuvasti”, manageri Pep Guardiola naurahti lehdistölle.

”Ja hän myös näyttää sen. Mutta olen iloinen hänen puolestaan. Hän rakastaa pelata ja on antanut niin paljon Man Citylle ja toivottavasti hän tekee näin jatkossakin.”

Cityn vastustaja finaaliin ratkeaa sunnuntain otteluparista Brighton – Manchester United. City taistelee yhä myös Valioliigan ja Mestarien liigan voitoista.