TILANNEHUONE

Malkin is back, Barkov ei pysähdy, bisseä Raskille

12.01.2022 08:17

Malkin is back, Barkov ei pysähdy, bisseä Raskille

Bruins numero 40, Tuukkka Rask, tekee paluun.@AOP

NHL

Malkin is back. Koko alkukauden polvivamman vuoksi sivussa ollut Pittsburgh Penguinsin stara Jevgeni Malkin teki vihdoin paluun NHL-jäille tiistain ottelussa Anaheim Ducksia vastaan. Malkin jatkoi suoraan siitä mihin oli jäänyt, tuloksena oli kaksi maalia, joista toinen ylivoimalla, ja yksi syöttöpinna. Pittsburgh voitti Ducksin Anaheimissa osumin 4-1. Malkinin ketjukaverit Kasperi Kapanen ja Jeff Carter olivat myös tehokkaita. Carter teki niin ikään kaksi maalia ja Kapanen syötti yhden Makinin ja yhden Carterin osuman. Sidney Crosby pelasi ottelussa hyökkääjistä toiseksi suurimmat minuutit, mutta ilman tehopisteitä.

Florida Panthers isännöi Vancouver Canucksia tylyllä tavalla. Florida voitti ottelun 5-2. Tappio on Canucksin ensimmäinen varsinaisella peliajalla päävalmentaja Bruce Boudreaun aikakaudella. Floridan suomalaiset näyttivät ottelussa taitojaan. Anton Lundell syötti kaksi maalia ja Aleksander Barkov teki alivoimaosuman ja syötti yhden. Barkov kirjattiin myös ottelun tähdistöön. Lundell on seitsemässä ottelussa tehnyt tehot 2+6. Covid-kurimuksessa kolme edellistä ottelua viettänyt Sam Reinhard tehoili luvut 2+1 ja Aaron Ekblad 1+2. Canucksin Juho Lammikko teki kolmannen erän ainoan osuman riparista. Hän kavensi luvut samalla 5-2:een. Vuoden viidestä ottelusta Florida on voittanut neljä.

Bisseä Raskille. Boston Bruinsin lonkkaleikkauksesta parantunut ikoniveskari Tuukka Rask allekirjoitti tiistaina loppukauden kestävän sopimuksen joukkueensa kanssa. Rask tienaa sopimuksellaan loppukauden aikana 545 000 dollaria. Rask allekirjoitti tiistaina sopimuksen myös Budweiserin kanssa. Pari viikkoa sitten Rask sattui toimittajien kuullen sanomaan jotain sellaista, että hänelle sopii Bostoniin sellainenkin diili, jossa luvataan olutta niin paljon kuin jaksaa juoda. Budweiser tarttui tähän ja lähetti maalivahdille nyt twitterin yli tarjouksen, jossa luvataan olutta 1) Jos Rask pelaa nollapelin 2) Jos Rask korkkaa Budweiserin lehdistötilaisuudessa 3) Jos Rask juo olutta Stanley Cup -pokaalista. Että sellaista markkinointia.